• Groot en compleet assortiment
 • Altijd het juiste advies
 • 100% merkonafhankelijk

Pocketvering matrassen

 • Verenkern met drie, vijf of zeven comfortzones

  De meeste pocket-verenmatrassen zijn opgebouwd rond een kern met 250/300/500 veren per m2, verdeeld over vijf of zeven comfortzones en meestal leverbaar in een soft/medium en of  hardere variant. Dit afhankelijk van lichaamsbouw, geslacht en gewicht.

  Zeer comfortabel dankzij hoge puntelasticiteit

  De veertjes zijn individueel verpakt in stoffen zakjes die onderling verlijmd zijn op het middelpunt. Daardoor kan elk veertje onafhankelijk reageren en biedt het op elk moment de optimale ondersteuning.

  Het merendeel van de pocket-matrassen zijn boven en onder afgewerkt met een comfortlaag in latex, visco-traagschuim of zacht HR-schuim voor maximale aansluiting aan het lichaam.

  Duurzaam elastisch

  De hardstalen, veelal, 6-slags veren zijn vervaardigd uit staal met een extra-hoog koolstofgehalte (Hi-Carbon), voor een maximale elasticiteit en levensduur.

  Maximale ventilatie en stabiel comfort

  Ventilerende balken in HR-schuim rond de verenkern zorgen voor maximale ventilatie en stabiel ligcomfort. Zij verhinderen het rollen uit het bed en bieden een ideale flexibiliteit in combinatie met een verstelbare bedbodem.

  Afwerking

  Vaak zijn de pocketmatrassen voorzien van een matrashoes (tijk) die afritsbaar is en wasbaar op 40 of zelfs 60graden. Of de hoes is doorstikt met natuurlijke materialen, veelal wol, wat zorgdraagt voor een snelle afvoer van vocht en een verbeterd slaapklimaat.

   

   

   

Vorige artikel Volgende artikel