• Groot en compleet assortiment
  • Altijd het juiste advies
  • 100% merkonafhankelijk

Soorten matrassen

Traagschuim matrassen

Een goed traagschuim matras biedt enorm veel comfort. Traagschuim is ook wel bekend onder de naam visco-elastisch schuim, geheugenschuim, memory-foam of NASA schuim. Onder invloed van warmte en gewicht, wordt het traagschuim zacht waardoor het zich perfect naar het lichaam gaat vormen. Juist die…..

Lees meer

Latex matrassen

Er zijn veel verschillende matrassen op de markt. Gemaakt van veel verschillende materialen. Een latex matras is er daar een van. Maar wat is latex nu eigenlijk voor materiaal? En is dat ook geschikt voor u? Wat is latex? Om maar meteen met de deur in huis te vallen: er is natuurlatex en synthe…..

Lees meer

Multi-layer matrassen

Multi-Layer matrassen worden opgebouwd uit meerdere lagen. Deze lagen kunnen per matras verschillen, hierdoor ontstaan matrassen die perfect aansluiten bij uw slaapbehoefte. Waar komt de naam Multi-Layer vandaan? De naam Multi-Layer is eenvoudig te verklaren: een matras wat uit meerdere lagen b…..

Lees meer

Combispring matrassen

Combispringmatrassen hebben een unieke kern die bestaat uit een goed ventilerend schuim waarin met de hand honderden veren zijn geplaatst. Een aantal voordelen van combispringmatrassen: Uitstekende ventilatie Stabiele ligging en een actieve ondersteuning Geen harde randen, dus over de…..

Lees meer

Pocketvering matrassen

Een pocketvering matras bestaat uit enkele honderden veren. Deze veren worden verpakt in een zakje, oftewel een pocket. Daar komt dus ook de naam “pocketvering” vandaan. Pocketvering matrassen zijn erg comfortabel en beschikken over een goede ventilatie. Deze pockets zijn er in versc…..

Lees meer