• Groot en compleet assortiment
  • Altijd het juiste advies
  • 100% merkonafhankelijk

Auping Cloud hoofdkussen

Productspecificaties

Product

Afmetingen 40x60x8, 40x60x10, 40x60x12, 40x60x14
Geschikt voor allergieën Huisstofmijt, Nee, Stof
Garantie Ja, 2 jaar
Levertijd 2 tot 4 werkweken
Materiaal buitenkant 100% gerecycled polyester breisel, 375 gr/m²
Model Ergonomisch met uitsparing
Navulbaar Nee
Vulling 100% natuurlatex, FSC gecertificeerd
Wasbaar Ja
Merk

Fysieke eigenschappen

Hardheid Soft

Productinformatie

Door het juiste hoofdkussen te kiezen, kunt u uw lichaamshouding verbeteren en hiermee tegelijkertijd de kwaliteit van uw nachtrust. Het Auping assortiment bestaat uit 3 verschillende hoofdkussens. Deze kussens sluiten aan bij de Auping matrassen én bij de verschillende slaaphoudingen. Een fijn kussen – niet te zacht, niet te hard – ondersteunt het hoofd, de nek en de schouders precies goed. zo kan het hele lichaam, in een fijne natuurlijke houding, helemaal ontspannen.

Houd je van een hoofdkussen dat tijdens het dromen z’n vorm behoudt? Auping Cloud is een zacht en flexibel hoofdkussen van natuurlatex dat altijd in vorm blijft en daarmee iedere nacht een optimale ondersteuning biedt.

Auping Cloud is gemaakt van 100% natuurlatex. Latex is van nature veerkrachtig en flexibel, waardoor het een goede ondersteuning biedt. Dit materiaal zorgt er ook voor dat de druk gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor je nog comfortabeler ligt. Bovendien behoudt een latex hoofdkussen altijd zijn vorm. Natuurlatex wordt op duurzame wijze gewonnen uit de sap van rubberbomen. De natuurlatex wordt geproduceerd met bomen uit verantwoord beheerde bossen en zorgt voor transparantie en traceerbaarheid gedurende het hele proces. Het sap, ook wel rubbermelk genoemd, wordt uit de boom gehaald door middel van een inkeping in de boomschors. De witte rubbermelk druppelt vervolgens in een opvangbakje. Nadat er voldoende melk is gewonnen, stolt de inkeping binnen enkele minuten. De boom kan dus keer op keer opnieuw melk produceren.

En dit kussen ademt ’s nachts met je mee: door ademende openingen in het natuurlatex ventileert dit kussen extra goed. De speciale schoudercontour in het hoofdkussen, sluit heel mooi aan op je lichaam.

Auping Cloud is verkrijgbaar in 4 hoogtes. Kies de hoogte die past bij je matras én je slaaphouding, voor de juiste ondersteuning van je nek. Dit kussen is geschikt voor zowel buik-, zij- en rugslapers. Ben je een buikslaper? Dan is de 8 cm hoge Auping Cloud jouw kussen.

Het Aupng Cloud hoofdkussen heeft een buitenhoes van 100% gerecycled polyester breisel.  Heb je last van een huisstofmijtallergie of vind je het prettig om je kussen regelmatig te wassen. Dan heeft Auping Cloud een perfecte oplossing. De afneembare hoes is makkelijk te wassen tot 60ºC en is zo droog.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

U bekijkt nu het product

Auping Cloud hoofdkussen

Auping hoofdkussen Cloud

Matrassenwijzer prijs vanaf

 159,00

In winkelmand